Söderåsens Nationalpark

Ett av mina favoritställe i Skåne är denna vackra nationalpark som verkligen skiljer sig från resten av Skånes slättlandskap. En djup ravin skär genom landskapet och där finns mycket att fotografera.

 

Efter solnedgången i Kullaberg körde jag till Söderåsen för att sova några timmar och sen fotografera i soluppgången. Inte heller denna gång gick det helt som planerat då en tjock morgondimma vägrade lätta från ravinen. Andra gången jag varit där nu, första gången på en annan plats, då hade jag dock ljuset med mig. Men det är inte sista gången jag åker dit, jag ska ha min bild därifrån!

 

Det blev iaf ett härligt möte med ett sångsvanspar nere i sjön som ligger vid Naturum vid entrén. Så några bilder kommer upp på dom istället.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jessica, Henke Walter » Bröllop:  ”Åh, jätte fina bilder! Du fortsätter briljera :)”

  • Amanda » Bröllop:  ”Såå himla bra.. :)”

  • mia » Bebisporträtt:  ”Fantastiska vackra bebisfoto!”

  • Mathias » Bebisporträtt:  ”Big up mannen! Riktigt schyssta bilder! Snubblar in emellanåt och blir alltid l..”

  • Bengt Ove Birgersson » Landskapsbilder från Abisko:  ”Härliga bilder och inspirerande både att fota och vandra . Gillas”

Bloggarkiv