Skogsgrönt från Fyledalen

Jag hade vägarna förbi den vackra Fyledalen i helgen. Kunde ju inte köra förbi utan att gå en runda i skogen där. Fyledalen ligger mig varmt om hjärtat och nu på vären är det verkligen extra vackert med den skira grönskan. Jag har länge velat ha en skogsbild där allt grönt liksom flyter samman och det bara är trädens stammar som står liksom pelare i ett grekiskt tempel. Försökte få med den känslan på dessa bilderna, om jag lyckades eller ej är upp till betraktaren.

 

Bilderna finns under "miljö & Landskap"

 

Jag försökte mig också på ett självporträtt på mig och hunden som du ser här till vänster. Det är också den nya presentationsbilden under fliken "Om fotografen"

Marken i skogen täcktes bitvis av blommor. Olika sorter, några som jag tyckte liknade orkidéer och så dessa typer. Denna gillade jag då den så ut att se blygt uppåt. Försiktigt sträcker den på sig genom allt grönt och vågar knappt visa alla sina klara, vita blommor.

 

Denna hittar du även under "Detaljer & Makro"

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jessica, Henke Walter » Bröllop:  ”Åh, jätte fina bilder! Du fortsätter briljera :)”

  • Amanda » Bröllop:  ”Såå himla bra.. :)”

  • mia » Bebisporträtt:  ”Fantastiska vackra bebisfoto!”

  • Mathias » Bebisporträtt:  ”Big up mannen! Riktigt schyssta bilder! Snubblar in emellanåt och blir alltid l..”

  • Bengt Ove Birgersson » Landskapsbilder från Abisko:  ”Härliga bilder och inspirerande både att fota och vandra . Gillas”

Bloggarkiv