160 mil, förberedelser inför resan. Lite bilder under tiden

Förra helgen gick fort. Jag var hos en kollega för samkväm med arbetslaget, direkt därifrån körde jag upp till Sthlm. 00.00 kom jag iväg och begav mig ut på ensamma vägar. Målet var att planera färdigt inför resan till USA om en vecka. 

Jag var rejält trött bitvis under bilfärden. När kaffe, energidryck och godis inte hjälpte stannade jag i soluppgången för att komma ut ur bilen lite. Jag passade på att sträcka på benen och fotografera lite samtidigt. Resultatet ser du ovan.

Uppe hos Fredrik var det dags att planera lite inför resan. Vi testade ut tält, ansökte om inresetillstånd och kolla lite på rutt och spots bl.a. 

Därimellan hann vi med att fotografera lite, vi åkte båt ut i skärgården, besökte Stendörren, klättrade lite och letade älg. 

En riktigt trevlig helg!

Stendörren
Stendörren
Soluppgång vid rastplats

Du kan hitta dessa och fler av mina bilder under albumen; Miljö & Landskap och Däggdjur

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jessica, Henke Walter » Bröllop:  ”Åh, jätte fina bilder! Du fortsätter briljera :)”

  • Amanda » Bröllop:  ”Såå himla bra.. :)”

  • mia » Bebisporträtt:  ”Fantastiska vackra bebisfoto!”

  • Mathias » Bebisporträtt:  ”Big up mannen! Riktigt schyssta bilder! Snubblar in emellanåt och blir alltid l..”

  • Bengt Ove Birgersson » Landskapsbilder från Abisko:  ”Härliga bilder och inspirerande både att fota och vandra . Gillas”

Bloggarkiv