Lamar Valley, Yellowstone National Park del 1.

I Lamar valley kan man se alla djur Yellowstone har att erbjuda. Med stora hjorder av bison och den högsta tätheten av varg och grizzlybjörn är lamar valley platsen att vara på om man vill få bilder på djur. Alla chanser på djur i kombination med ett fantastiskt landskap, med höga berg och djupa dalar med slingrande bäckar gjorde att vi fotograferade mycket landskap också. 

Stilla i Lamar valley när solen går ner. Lamar river rinner nere i dalbotten. Runt dalen skiljer sig landskapat dramatiskt. Åt söder ser man dessa platta bergstoppar. Nedan hittar ni bilder mot de tallklädda kullarna som böljar åt norr, bakom breder stora tallskogar och obebodd terräng. 

Nere i dalgången går stora hjordar av bison. De äger verkligen dalen och är verkligen överallt. Flyttar sig inte ens för bilar.

Vi kom riktigt nära

Dessa små jordekorrar finns verkligen överallt i Yellowstone (även i Teton). De bor i kolonier och har många hålor till i ett litet område. Väldigt nyfikna men vaksamma och nervösa djur som kommer fram om man sitter stilla ett tag. Fanns de som bodde vid välbesökta parkeringar som kom fram och åt ur handen.

Gå in under albumen "Landskap & Miljö" och "Däggdjur" för att se fler bilder!

Vi befann oss några dagar i Lamar valley så det finns många bilder härifrån. Det kommer fler inlägg snart! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jessica, Henke Walter » Bröllop:  ”Åh, jätte fina bilder! Du fortsätter briljera :)”

  • Amanda » Bröllop:  ”Såå himla bra.. :)”

  • mia » Bebisporträtt:  ”Fantastiska vackra bebisfoto!”

  • Mathias » Bebisporträtt:  ”Big up mannen! Riktigt schyssta bilder! Snubblar in emellanåt och blir alltid l..”

  • Bengt Ove Birgersson » Landskapsbilder från Abisko:  ”Härliga bilder och inspirerande både att fota och vandra . Gillas”

Bloggarkiv