Gibbon Falls och Wapiti

Gibbon Falls är ett vattenfall på floden Gibbon i sydvästra delen i  Yellowstone. Det har fallhöjd på 26 meter och är ett mäktigt och snyggt fall som liksom delar sig i många fall eftersom det är så brett. Fallet är lätt att se, från utsiktsplatsen som ligger intill vägen. Däremot är det svårt att ta sig ner till foten av fallet. För att göra det fick vi köra några kilometer nerströms, vandra tillbaka nere i ravinen och vada över den strömmande forsen i det iskalla vattnet. En riktigt rolig upplevelse även om det var svinkallt och man blev lite nervös för kameragrejerna när det var svårt att stå kvar i starka strömmar. Det

Innan vi kom fram till Gibbon falls så stannade vi till när vi upptäckte några hjortar som stod en bit från vägen. Vi följde efter hjortarna, som var två hindar och två kalvar en stund när de diade, lekte och somnade.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jessica, Henke Walter » Bröllop:  ”Åh, jätte fina bilder! Du fortsätter briljera :)”

  • Amanda » Bröllop:  ”Såå himla bra.. :)”

  • mia » Bebisporträtt:  ”Fantastiska vackra bebisfoto!”

  • Mathias » Bebisporträtt:  ”Big up mannen! Riktigt schyssta bilder! Snubblar in emellanåt och blir alltid l..”

  • Bengt Ove Birgersson » Landskapsbilder från Abisko:  ”Härliga bilder och inspirerande både att fota och vandra . Gillas”

Bloggarkiv