Bröllop

För ungefär en månad sedan fick jag den stora äran att fotografera ett vackert brudpar. Vi var med under hela dagen, förberedelser, porträtt, vigsel och mingel. 

Ett nytt område för mig då jag aldrig fotograferat ett bröllop förut. Riktigt utmanande då det skiljer sig ganska rejält från det jag vanligvis gör när jag fotograferar. Det finns liksom ingen andra chans, ingen tid att gå runt motivet och leta vinklar, ingen tid att vänta in ljuset. Bara att köra, försöka se bilden och sätta exponeringen. 

Till min hjälp hade jag min trogna assistent (och sambo) Johanna som gjorde ett fint jobb, tack för det! Ett superstort tack till ett mysigt och tålmodigt brudpar som skötte sig fantastiskt och gjorde mitt jobb lätt. Otroligt vackra var de också dessutom. 

Lite bilder från dagen kommer här, känner du brudparet kan du gå in under BILDER och klicka dig vidare till DINA BILDER för att se ännu fler (om du är betrodd med lösenord vill säga). 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jessica, Henke Walter » Bröllop:  ”Åh, jätte fina bilder! Du fortsätter briljera :)”

  • Amanda » Bröllop:  ”Såå himla bra.. :)”

  • mia » Bebisporträtt:  ”Fantastiska vackra bebisfoto!”

  • Mathias » Bebisporträtt:  ”Big up mannen! Riktigt schyssta bilder! Snubblar in emellanåt och blir alltid l..”

  • Bengt Ove Birgersson » Landskapsbilder från Abisko:  ”Härliga bilder och inspirerande både att fota och vandra . Gillas”

Bloggarkiv